Trangia for øvet

Er du ‘trangia øvet’ og vil du prøve at lave andet end pandekager og kogt vand til færdigretter? Så er dette kurset for dig – for her skal vi bage, stege, koge og ryge på trangia.

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse 

Forret, hovedret, dessert med mere. Trangia øvet giver dig mulighed for at prøve madlavning på stormkøkken, du ikke så ofte giver dig i kast med. Der bages, steges, ryges og koges flere forskellige retter.

Kurset er tænkt som en workshop, hvor vi alle kan øse ud af anekdoter og ideer, tips og tricks og selvfølgelig smage på hinandens kulinariske udfoldelser. Ved endt kursus skulle du gerne have fået inspiration og lyst til at bruge Trangiaen til meget mere end før.

Kurset er for dig der har kendskab til Trangia men gerne vil udvide dit repertoire. 

Medbring Trangia (helst gasbrænder samt gas), skærebræt, kniv, paletkniv, gaffel, klud, viskestykke og spisegrej samt tøj til al slags vejr. 

Praktiske informationer om ‘Trangia for begynder’

Kursusinstruktør: Jacob Christensen samt Joakim og Oliver

Tid: Lørdag kl. 13.30 – 17.30

Maks antal deltagere: 12 personer

Mad over bål

Foto: Jacob Christensen

Kontakt

8 + 7 =