Trangia for øvet

 

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse 

Vil du prøve andet end pandekager og kogt vand til færdigretter? så er dette kurset for dig.

Trangia øvet giver dig mulighed for at prøve madlavning på stormkøkken, du ikke så ofte giver dig i kast med. Der bages, steges, ryges og koges flere forskellige retter.

Kurset er tænkt som en workshop, hvor vi alle kan øse ud af anekdoter og ideer, tips og tricks og selvfølgelig smage på hinandens kulinariske udfoldelser.

Ved endt kursus skulle du gerne have fået inspiration og lyst til at bruge trangiaen til meget mere end før.

Kurset er for dig der har kendskab til Trangia men gerne vil udvide dit repertoire.

Medbring Trangia (helst gasbrænder samt gas), skærebræt, kniv, paletkniv, gaffel, klud og viskestykke samt spisegrej.

Praktiske informationer om ‘Trangia for begynder’

Kursusinstruktør: Jacob Christensen, Joakim Christensen, Oliver Christensen

Maks antal deltagere: 14 personer

Tidspunkt: Lørdag kl. 13.30 til 17.30

Mad over bål

Foto: Jacob Christensen

Kontakt

6 + 5 =