Trangia for begynder

 

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse 

Begynder eller let øvet ud i Trangia! Så er kurset for dig!

Vi kommer ind på historie, anvendelse, tilbehør og madlavning.

Har du lyst til at stifte bekendtskab med trangiaen og dens mange muligheder, men mangler viden og inspiration til madlavning på fjeldet såvel som ved spejderhytten, så er Trangia begynder noget for dig.

På kurset gennemgår vi trangiaen og mange af dens muligheder. Vi kommer ind på alt lige fra brændstof og tilbehør til lidt historie og selvfølgelig noget madlavning.

Kurset er for alle, der har lyst til at bruge et stormkøkken, men mest til dig der er ny ud i brugen af trangia, eller har brugt den en smule og vil prøve noget mere.

Medbring trangia (helst gasbrænder samt gas), skærebræt, kniv, paletkniv, gaffel, klud og viskestykke samt spisegrej.

Praktiske informationer om kurset

Kursusinstruktør: Jacob Christensen, Joakim Christensen og Oliver Christensen

Maks antal deltagere: 14 personer

Tidspunkt: Lørdag kl. 9.00 til 12.30

Mad over bål

Foto: Jacob Christensen

Kontakt

9 + 13 =