Trangia for begynder

Begynder eller let øvet ud i Trangia! Så er kurset for dig!
Vi kommer ind på historie, anvendelse, tilbehør og madlavning.

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse 

Har du lyst til at stifte bekendtskab med Trangiaen og dens mange muligheder, men måske mangler viden og inspiration til madlavning på fjeldet såvel som ved spejderhytten, så er “Trangia for begynder” noget for dig.

På kurset gennemgår vi Trangiaen, mange af dens muligheder, vi kommer ind på alt lige fra brændstof, tilbehør til lidt historie og selvfølgelig noget madlavning. Kurset er for alle der har lyst til at bruge et stormkøkken, men mest til dig der er ny ud i brugen af Trangia, eller har brugt den en smule og vil prøve noget mere.

Medbring Trangia (helst gasbrænder samt gas), skærebræt, kniv, paletkniv, gaffel, klud, viskestykke og spisegrej samt tøj til al slags vejr. 

Praktiske informationer om ‘Trangia for begynder’

Kursusinstruktør: Jacob Christensen samt Joakim og Oliver

Tid: Lørdag kl. 09.00 – 12.30

Maks antal deltagere: 14 personer

Mad over bål

Foto: Jacob Christensen

Kontakt

15 + 1 =