Spis naturen og forstå den!
Har du prøvet at dissekere en fasan med dine spejderne? Har du spist naturen med dine spejdere? Ellers så har du chancen nu.
Foto: Johny Kristensen
Kursusbeskrivelse
Har du lyst til at lave mad med hvad der er i naturen? Kan jagt, fiskeri og sankning såvel på land som i vand inddrages i spejderarbejdet?
Nu kunne du spørge dig selv: er det ikke bare god gammeldags primitiv madlavning? Det kan nogen måske opfatte det som. Men har du lyst til at blive udfordret? Har du prøvet at starte med at slagte og samtidig fortælle spejderne om hvad de ser? Ellers så har du chancen nu. På dette kursus får du gode ideer med hjem til nem naturformidling, der samtidig kan overføres til noget spiseligt.
Dette kursusmodul er for alle der ønsker at tage naturvejningen med ind i det daglige spejderarbejde.
Medbring: udetøj til al slags vejr og der må blive beskidt samt en skarp kniv eller dolk.
Praktiske informationer om ‘Spis naturen og forstå den!’
Kursusinstruktør: Karsten Gram
Tid: Lørdag kl. 13.30 – 17.30
Maks antal deltagere: 20 personer