Smagfuld mad med mange grøntsager

På dette kursus bliver du klogere på smag. Hvorfor smager noget godt og noget mærkeligt? Du bliver bedre til at snakke om smag og få maden til at smage af mere.

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Vi gennemgår hvilke råvarer som sagtens kan holde sig i en felt-taske flere dage, og hvilke du skal undgå. Meget af vores mad er frembragt ved 20-30 grader, som æg, yoghurt, bacon og oste, så de tager ikke skade af at ligge ude et par dage, tværtimod.

Tilberedninger har ikke ændret sig meget gennem historien. Det er stadig med varme, kniv og mikroorganismer, uanset om det er i et professionelt køkken eller ved en bålplads. På kurset bliver du bedre til at styre tilberedningerne, og undgå faldgrupperne, så maden bliver velsmagende.

Du bliver klogere på smag og lærer at bruge naturen på tur.

Kurset er for dig som laver mad, uanset om det er i hverdagen, på spejdertur eller alene i vildmarken. Efter kurset vil du blive bedre til at snakke om mad og smag, både med børn og voksne. Desuden bliver du mere tryg ved at tage råvarer med på tur og ikke kun dåsetomater.

Medbring køkkengrej som gryde, kniv, skærebræt og grydeske samt tøj til al slags vejr. 

Praktiske informationer om ‘Smagfuld mad med mange grøntsager’

Kursusinstruktør: Simon Milwertz Philipsen

Tid: Lørdag kl. 09.00 – 12.30 og søndag kl. 09.00 – 12.00

Maks antal deltagere: 30 personer

Foto: Montgomery

Kontakt

10 + 6 =