Mad på Trangia

Vil du gerne mere end koge vand og bage pandekager på Trangia?
Så er dette kursus noget for dig!

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse 

På dette kursus vil vi sammen afprøve nogle af Trangiaens utallige muligheder. Der skal bages, koges, steges, mm., og vi vil se på nogle af de mange muligheder som Trangiaen giver.

Kurset er tænkt som en workshop, hvor vi sammen afprøver teknikker og udveksler erfaringer.

Når kurset er færdig, er du blevet rustet til at bruge din Trangia mere alsidigt, og du er forhåbentlig blevet inspireret til at tilberede mere avanceret mad på et stormkøkken.

Medbring: Trangia (helst gasbrænder samt gas), skærebræt, kniv, paletkniv, gaffel, klud og viskestykke.

Praktiske informationer om ‘Mad på Trangia’

Kursusinstruktør: Jacob Christensen

Tid: Lørdag eftermiddag kl. 13.30 – 17.30 

Maks antal deltagere: 12 personer

Mad over bål

Foto: Jacob Christensen

Kontakt

3 + 11 =