Lejrbålsguitar for begyndere

Kurset for dig der længe har tænkt at du ville lære at spille guitar, men aldrig er kommet i gang. Vi starter helt fra bunden og ser hvor langt vi når.


Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Når lejrbålet buldrer afsted, sangens toner stiger til vejrs og skumringen lægger sig over lejrpladsen er der kun én ting, der kan løfte øjeblikket til et højere niveau – hvis der var noget guitarspil til.

Lejrbålsguitar for begyndere er for dig, der altid har drømt om at fyre den af på guitar rundt om bålet, men aldrig rigtigt er kommet i gang med at spille. Det kan være du har prøvet at tage et par enkelte akkorder, men det er aldrig rigtigt blevet til noget.

På kurset har du muligheden for at få netop det skub, du har brug for, for at komme i gang med dit guitarspil. Man lærer desværre ikke at spille guitar på et par timer, men du vil få værktøjer og materiale med hjem, så du på sigt vil kunne lære at spille til lejrbål.

Kurset er for absolutte nybegyndere, og niveauet starter fra ingenting og bliver bygget op herfra.

Medbring en guitar. Skulle du ikke have en, kan du kontakte Team Nord staben og vi vil sætte dig i kontakt med Niels Rævdal.

Praktiske informationer om kurset ‘Lejrbålsguitar for begyndere’

Kursusisntruktør: Niels Rævdal

Tid: Lørdag kl. 09.00 – 12.30

Maks antal deltagere: 6 personer

Mad over bål

Foto: Niels Rævdal

Kontakt

7 + 13 =