Lav dit eget internationale spejdermøde

Hvordan introducerer du som leder dine spejdere i alle aldre til den internationale spejderarena og spejderarbejdet udover Danmarks grænser?
På dette kursus giver vi dig værktøjerne til at lave dit helt eget spejdermøde med et internationalt præg.

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Kurset henvender sig primært til spejderledere, der ønsker inspiration til at skabe en nysgerrighed om internationalt spejderarbejde og WOSM (World Organisation of the Scout Movement) for sine spejdere på tværs af alle enheder.

Du skal vælge dette kursus, hvis du har brug for inspiration til at gøre det internationale let, legende og spændende for dine spejdere hjemme i gruppen. Når kurset er nået sin ende, har du dit helt eget internationale spejdermøde, der tager udgangspunkt i et land, som vi finder på kurset sammen med de andre ledere, og der passer til netop den enhed, du er leder i.

Det endelige formål med spejdermødet er, at spejdere på tværs af alle aldre i gruppen finder ud af, at der er en spejderverden udover vores danske grænser, som for eksempel Verdensspejderjamboree, spejdercentre i andre lande osv.

Som forberedelse til kurset, må du meget gerne finde et land, du selv har besøgt og overveje, hvilke kulturelle særpræg det land har. Det kan være hvor som helst i verdenen, tæt på og langt væk.

Medbring en computer til at researche.

Praktiske informationer om ‘Lav dit eget internationale spejdermøde’

Kursusinstruktører: Margrethe L. Hansen og Sarah Jørgensen 

Tid: Lørdag kl. 13.30 – 17.30

Maks antal deltagere: 40 personer

Foto: Thomas Heie Nielsen

Kontakt

7 + 11 =