Læringslege

Vil du gerne finde lege, som hænger sammen med det, I laver til møderne? På dette kursus vil du lære lege, som kobler det læringsmæssige indhold af møderne med sjov, leg og sammenhold.

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Dette kursus tager udgangspunkt i lege, som mange lærere bruger i skolerne, hvilket betyder, at spejderne allerede kender legene, så der skal ikke bruges tid på at forklare regler. Tanken bag kurset er, at med ganske simple lege kan du tilpasse indholdet til det, som du arbejder med ved møderne uanset, om du arbejder med knob, natur eller samfund. Samtidig er de nemme som leder at ændre i, så du ikke skal finde på noget nyt, men kan bruge af det, du allerede har lavet, og legene vil kunne genbruges.

På kurset vil vi gennemgå og afprøve forskellige lege, så du lærer dem at kende, og så du får færdige lege med hjem, som er lige til at bruge. Der er lege til forskellige grenenheder, så alle kan få noget med hjem, og med erfaringerne fra kurset, vil du også kunne bruge spejdernes input til selv at lave lege med nyt indhold, så du kan udvikle videre på legene derhjemme.

Medbring: gerne computer samt tøj til al salgs vejr, da kurset både foregår inde og ude. 

Praktiske informationer om ‘Læringslege’

Kursusinstruktør: Malene Skannrup

Tid: Søndag kl. 09.00 – 12.00

Maks antal deltagere: 25 personer

Mad over bål

Foto: Sara Lil-Jane Pedersen

Kontakt

6 + 1 =