Korpsets formål - hvad skal der ske?

Kom på kursus om KFUM-spejdernes formål! Her får du mulighed for at komme med personlige og generelle inputs og blive udfordret på dine overbevisninger. Du vil også blive opdateret på processen omkring formålsarbejdet.

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

På landsmødet i 2020 blev det besluttet, at der skulle igangsættes en undersøgelse af, hvorvidt der var behov for en opdatering af KFUM-spejdernes formålsparagraf. Processen omkring en eventuel opdatering af formålet er stadig i fuld gang, og på dette kursus bliver du selv en del af processen. På den måde kan du gennem dette kursus være med til at sætte retning for det fremtidige arbejde i KFUM-spejderne.

På kurset mødes vi om vores fælles begejstring for spejder, og udfordrer hinanden på, hvad der er det vigtigste ved netop det arbejde. Du bliver bevidst om din egen og andres motivation, interesse og lyst til og for spejderarbejdet. Vi stiller skarpt på hvorfor og hvordan, og der vil være flere elementer af kurset, der kan tages direkte med hjem i gruppens eller distriktets rekruterings- og fastholdelsesarbejde.

Kurset er baseret på aktiv deltagelse, og vil indeholde forskellige former for formidling og gruppearbejde.

Kurset er for alle spejdere i alle aldre og med alle niveauer af erfaring.

Medbring: tøj til al salgs vejr, da dele af kurset vil foregå udenfor. 

Praktiske informationer om ‘Korpsets formål – hvad skal der ske?’

Kursusinstruktør: Kirstine Svansø Iversen

Tid: Fredag kl. 20.00 – 22.30

Maks antal deltagere: 50 personer

Foto: Sara Lil-Jane Pedersen

Kontakt

14 + 10 =