Gruppeledelse

Arbejder du med gruppeledelse i spejdergruppen, eller har du lyst til det, så har vi samlet et weekendprogram til dig. Er du gruppeleder, gruppeassistent eller bestyrelsesmedlem med lyst på mere, er gruppeledelse lige noget for dig. I kan deltage i samlet flok eller komme enkeltvis.

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Vi har i år lavet en hel weekend med læring, sparring og gode diskussioner om gruppens organisering og ledelse. Vi garanterer for masser af aktivitet og læring til dig og din gruppe. Vi starter fredag aften med at lære hinanden grundigt at kende, hvorefter vi leger med grundbegreberne i spejderiet. Lørdag og søndag går vi dybere i emnerne, og vi har tid til at netværke med hinanden, så tag gerne dine egne ideer eller dilemmaer med fra gruppen. Vi skal ikke bare sidde inde, men der vil også være aktiviteter og frisk luft undervejs.

Lyder noget af det her spændende, og er du ikke bange for at arbejde med dig selv og andre? Så meld dig på gruppeledelse på Linien ud 2023. Vi glæder os allerede helt vildt til at møde dig.

Praktiske informationer om ‘Gruppeledelse’

Kursusinstruktører: Ole Petersen og Sune Monrad

Tid: Fredag kl. 20.00 til søndag kl. 12.00

Maks antal deltagere: 18 personer

Mad over bål

Foto: Johny Kristensen

Kontakt

9 + 4 =