gren ulve

 

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Flok, flok, flok! Fuldmånemøde, tigerblod og flokken-mærket. Som ulveleder er der meget at holde styr på, og på Gren Ulve får du nye ideer med hjem!

Kurset er for alle ulveledere og -assistenter, som ønsker viden, færdigheder og kompetencer indenfor målgruppen ulve. Det gælder uanset om du er garvet Akela eller kun lige er blevet leder for første gang. På kurset vil du blandt andet blive introduceret til fuldmånemøder, spejdermetoden for ulve, fantasirammen junglebogen, ulvelege, ulvenes færdigheds- og palettenmærker samt planlægning af halvårsprogrammer m.m.

Udbyttet af kurset vil være ny viden og inspiration til ulvearbejdet – lige til at tage med hjem i gruppen. I vil på kurset blive inddelt i bander, som skaber rammerne for de planlagte aktiviteter. Der vil desuden være mulighed for at erfaringsudveksle med de andre kursister.

Medbring: tøj til al slags vejr, da dele af kurset vil blive afholdt udenfor samt en blok og kuglepen (kan også være en computer, men bestemt ikke et krav at medbringe).

Praktiske informationer om kurset

Kursusinstruktører: Lukas Lundbye, Mathias Brøndum og Thea Hvidkær

Maks antal deltagere: 30 personer

Tidspunkt: Fredag kl. 20.00 til søndag kl. 12.00

Mad over bål

Foto: Frederik Dahl Kehlet

Kontakt

2 + 15 =