Forældreinddragelse - hvordan?

Har I en god forældrekontakt?

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Kender I det – der kommer meget få forældre til jeres gruppemøde?

I mangler hænder til kørsel til sommerlejren?

Kunne I godt bruge en forælder, som vikar engang i mellem? 

Vi kender ikke forældrene, spejderne kommer selv til møderne.

Aktive forældre, som bakker op om spejderarbejdet, gør det meget sjovere at være spejderleder. Tænk hvis der var forældrene, der ville hjælpe med vedligeholdelse af spejderhytten eller køkkentjansen på gruppeweekenden? Så kunne lederne bruge kræfterne på at lave gode spejdermøder og ture. Og det er måske endda blandt forældrene, at jeres nye ledere skal findes. Der er altså god grund til at lære forældrene bedre at kende

Det har vi forsøgt at ændre i vores gruppe. Vi står hver år med arrangementer, hvor vi skal bruge ekstra hænder. Vi har fået en god kontakt til vores spejderforældre ved forskellige tiltag. 

På kurset vil vi dele vores gode erfaringer med forældrekontakt og sammen finde på nye idéer. I får selvfølgelig materialer fra vores arrangementer og en masse idéer med hjem. 

Kurset er for alle, der gerne vil arbejde med forældreinddragelse eller efterlyser gode idéer til fælles arrangementer med spejdere og forældre. Der vil være ideer til dem, der gerne vil arrangere forældre i hverdagen, i gruppens arbejde eller have en god støtte gruppe. 

Praktiske informationer om ‘Forældreinddragelse – hvordan?’

Kursusinstruktør: Liane Brandt og Jesper Brandt

Tid: Søndag kl. 09.00 – 12.00

Maks antal deltagere: 20 personer

Mad over bål

Foto: Johny Kristensen

Kontakt

4 + 12 =