Bælgfrugter i patruljekøkkenet - lær hvordan du gør!

 

Foto: Johny Kristensen

Kursusbeskrivelse

Velkommen til et grønt og bæredygtigt madlavningsmodul, hvor vi sætter fokus på bælgfrugter – og selvfølgelig laver maden over bål!

Bælgfrugter som linser, kikærter og bønner er ikke bare gode for klimaet – de er også super sunde, mætter godt og kan bruges i et hav af lækre retter. Her får du chancen for at lære, hvordan du kan bruge dem i mad over bål, så du både kan imponere din patrulje og spise med god samvittighed.

Vi arbejder med forberedelse og teknik, fx:
– Hvordan man håndterer tørrede vs. forkogte bælgfrugter
– Hvordan krydderier og smag, gør retten mere spændende

Vi skal også snakke lidt teori, fx:
– Hvordan man bruger dem som alternativ til kød
– Hvordan man undgår “dårlig mave” (rigtig tilberedning er vigtig!)

Kursuset er for alle madinteresserede!

Medbring: Udetøj

Praktiske informationer om kurset

Kursusinstruktør: Krista Horsholt Thomsen og Ralf Hussner

Maks antal deltagere: 30 deltagere

Tid: Kommer snarest muligt.

Foto: Johny Kristensen

Kontakt

2 + 4 =

Foto: Johny Kristensen